Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

NADA’S ApS
Labæk 3-5
4300 Holbæk
CVR NR. 37844705
Info@nadas.dk
5944 8802 (10.00 -17.00)


Priser:
Alle priser er angivet i Danske Kroner dkk og altid inkl. moms men ekskl. porto.

Leverings- og betalingsfortrolighed:
Ved betaling af en ordre på hjemmesiden, fremsendes automatisk en ordrebekræftelse til dig som kunde når vi har registreret din betaling. Vil vi derefter pakke & sende din ordre afsted.
nadas.dk tilbyder betaling med kreditkort via Stripe og Paypal eller direkte MobilePay.

Levering og transport:
Alle ordre bliver leveret med PostNord. Vi sender vores pakker med track n trace nr som fuld forsikret. Ordrer pakkes og afsendes indenfor 2 hverdage efter, at betaling er registreret og betaling er modtaget, såfremt varerne er på lager.
Vores fragtselskaber har en leveringstid på typisk 2-3 hverdage, hvor leveringen kan forventes. Men der kan forekomme uforudsete forsinkelser fra fragtselskabets side.

PakkeShop – Så bliver en pakke sendt med PostNord til den nærmeste pakkeshop nær dig. Du vil typisk have pakken indenfor 2-3 hverdage efter du har bestilt og betalt den.

Levering til dør – Så sender vi pakken helt hjem til din hoveddør. Hvis du ikke er hjemme når fragtselskabet kommer lægger de en seddel i postkassen hvor de fortæller hvilken pakkeshop du kan afhente pakken ved.

NADA’S tøj som er skræddersyet eller tilrettet:
En Skrædder ordre kan ikke annulleres når ordren er lagt da dette er en skræddersyet opgave og den kan derfor heller ikke refunderes. 

NADA’S skræddersyet levering:
Levering af Skrædder ordre er der op til 3 ugers levering på med mindre andet er aftalt med os.  

Reklamationsret
Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen sendes til:
NADA’S ApS
Labæk 3-5
4300 Holbæk

Pakken skal sendes til vores adresse og ikke en pakkeboks/posthus.
Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Almindelig fortrydelsesret 14 dage
Du har mulighed for at benytte den almindelige lovpligtige fortrydelsesret. Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives på e-mail til info@nadas.dk. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

RETURPOLITIK
Når vi har modtaget din returpakke og den opfylder vores returkrav, vil du få en bekræftelse på, at vi har modtaget dine returvarer og at vi refunderer dig hurtigst muligt. Der kan gå op til 14 hverdage fra du sender pakken retur, til vi har modtaget og behandlet den. Vi refunderer som reglen pengene til din konto samme dag, som du modtager bekræftelsen på, at vi har modtaget dine varer. Der kan dog gå op til 2 uger, før du kan se pengene på din konto. Det afhænger helt af din bank og det har vi ikke nogen indflydelse på.

Vi anbefaler, at du tjekker dine varer for eventuelle fejl og mangler, før du fjerner vores hangtags og smider evt. original emballage ud. 

Alle varer kan refunderes, når de er:

  •     Ubrugte – du har prøvet tøjet, men ikke gået med det.
  •     Nye – de er ikke vasket.
  •     Ubeskadigede – hvis der er noget galt med varen, når du modtager den, skal du returnere den som en reklamation
  •     Med ubrudt hangtag – har du taget mærkatet i nakken ud, er hangtag ikke ubrudt. Så lad det sidde, mens du prøver tøjet

Fodtøj og accessories/tilbehør skal returneres med original æske/emballage og dustbag og sendes i en ekstra beskyttende kasse – genbrug gerne den pakkeæske det blev sendt i. Alle markater skal blive siddende på tilbehøret for at kunne returnere det. 

Vi anbefaler, at du sender tøj, fodtøj, acessories tilbage i den pakkeæske det kom i. Bare sæt retur-label over den gamle label og forsejl æsken godt, så den ikke kan gå op under transport. Husk at vedlægge returnoten. Så snart vi modtager dine returvarer, refunderer vi dine penge. 

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

NADA’S ApS

Labæk 3-5

4300 Holbæk

DK

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Ombytningsret
Vi yder også en mulighed for ombytning ved forkerte størrelser/farver, såfremt dette skulle ønskes. For at opnå denne ombytningsret skal varerne/produkterne returneres i samme stand og mængde, med originale mærkater intakte og uden at være taget i brug. Forudsætningen for en sådan ombytning er desuden, at du ved henvendelsen til os angiver hvilken størrelse/farve du ønsker i stedet. Kan ombytningsretten ikke opfyldes, har du mulighed for at benytte fortrydelsesretten inden for 14 dage fra varens modtagelse.

Håndtering af personlige oplysninger:
Dine oplysninger om navn, adresse, telefonnummer osv. behandles fuldt fortroligt og bruges dermed kun når vi skal betjene din bestilling. Lovgivningskrav kræver, at vi er nødt til at opbevare dine personlige oplysninger i op til fem år. NADA’S ApS er ansvarlig for håndteringen af persondata, derfor gemmes dataen på en sikker server. Vi videregiver ikke dine personlige oplysninger til tredjemand. Stripe og PayPal står for NADA’S betalingsløsning, hvilket betyder at NADA’S ikke håndtere dine oplyste data, ved med anvendelse af betalingskort.

Den dataansvarlige på nadas.sk er NADA’S ApS.

Som registreret hos NADA’S ApS, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: Info@nadas.dk

Copyright
Indholdet på vores WebSite (tekst, grafik, logo, ikoner, billeder & data) tilhører NADA’S. Alt misbrug og kopiering af vores materialer uden tilladelse er derfor ikke tilladt. Såfremt du ønsker at gengive vores materialer, skal du have godkendelse fra os.

Klageadgang
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til info@nadas.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsensvej 35
2500 Valby
www.forbrug.dk

Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her –http://ec.europa.eu/odr

 Handelsbetingelserne er senest opdatere d. 16/12/19

 Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:
NADA’S ApS
Labæk 3-5
4300 Holbæk
Info@nadas.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:____________________________________________________________

 Bestilt den: _______________________________    

Modtaget den: _______________________________

Forbrugerens navn:____________________________________________________________

Forbrugerens adresse:__________________________________________________________

 Forbrugerens underskrift: _________________________________________    

Dato: _________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

Item added to cart.
0 items - DKK0,00