Brudekjoler i gode materialer og høj kvalitet

​Er du på jagt efter den perfekte brudekjole? Så kan du med fordel kigge ind forbi en af vores butikker.
​Hos Nadas Modetøj og Skrædder i Holbæk eller Roskilde finder du nemlig et stort udvalg af smukke brudekjoler. 

Vi står altid klar til at hjælpe dig med at finde en brudekjole, som matcher din smag og dine ønsker helt perfekt. Vi er en professionel modeforretning og skrædder, som tilbyder et bredt sortiment af alt fra dagligdags-/modetøj til skræddersyede brudekjoler. Hele vores sortiment er særligt udvalgt på baggrund af materialer og høj kvalitet. Derudover går vi efter stilfulde snit, som passer til tidens trends.

Vores skrædder sikrer, at alle brudekjoler sidder perfekt

I sortimentet af brudekjoler finder du alt fra korte til lange kjoler, samt detaljerede til enkelte kjoler. Kjolerne er lavet i forskelligt materiale såsom for eksempel en klassisk og smuk blonde. Det vigtigste for os er, at du bliver helt tilfreds med din brudekjole, og derfor sætter vi altid god tid af til hver enkelt kunde, så vi kan finde en kjole, som opfylder dine behov.

Vi stiller os ikke tilfredse med, at tøjet næsten passer. Derfor har vi vores egen skrædder i huset, som sørger for at tilrette tøjet, så det sidder perfekt på lige netop din krop. Du får gratis tilretning med i prisen, når du køber en brudekjole her hos os. Vores priser er billige, og vi sælger brudekjoler fra 5.500 kroner.

Vi tilbyder desuden også gallakjoler.

​Kontakt os og modtag flere informationer

Der findes mange brudekjoler på markedet i diverse prisklasser. Hvorfor købe en helt billig brudekjole, når du kan betale lidt ekstra her hos os og få en kjole, som sidder helt perfekt på dig?

Kunne du tænke dig at se vores udvalg af brudekjoler, er du velkommen til at kigge forbi en af butikkerne.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon: 29 92 99 91 eller på mail: info@nadas.dk, så hører du fra os hurtigst muligt.​​

Har du spørgsmål?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Vi ville sætte stor pris på, at du som kunde ville bruge 2 minutter, på en anmeldelse på Trustpilot. Det kan gøres her

Kontaktoplysninger

Telefon: 29 92 99 91

E-mail: nada@nadas.dk

Indhent et tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 10.00 - 18.00

Lørdag: 10.00 - 15.00 

Søndag: lukket