Konfirmationskjoler til den store dag fås her

​Leder du efter en fin konfirmationskjole til den store dag? Hos Nadas Modetøj og Skrædder står vi gerne for at finde den perfekte konfirmationskjole til dig,
​så du kan stråle på din store dag. Vi har et stort udvalg af konfirmationskjoler i vores butikker i Roskilde og Holbæk, hvor alle kommende konfirmander er velkomne.

Uanset om du er på udkig efter en kort eller en lang konfirmationskjole, kan du finde det i vores sortiment. Vi har kjoler i forskellige materialer og farver, som sikrer os, at der er noget for enhver smag. Vores priser er billige, i forhold til den høje kvalitet som alle vores konfirmationskjoler er i. Du kan derfor med fordel kigge forbi en af vores butikker og finde din konfirmationskjole.

Vi tilbyder konfirmationskjoler fra forskellige mærker

Afhængigt af om du besøger vores butik i Roskilde eller i Holbæk, vil du finde konfirmationskjoler fra forskellige mærker. I Roskilde forhandler vi de anerkendte mærker White and More og Real Silk, mens vi i Holbæk forhandler Lilly og White and More, som ligeledes er populære.

Vores priser ligger fra 1500 kroner, hvilket er en billig pris, når man tager kvaliteten i betragtning.​

Alle konfirmationskjoler i vores sortiment er udvalgt med omhu. Dette er de, så vi sikrer os en høj kvalitet samt et stilfuldt snit, som passer til moden i dag. Vi går meget op i gode materialer, da dette har stor betydning for, hvordan kjolen falder på kroppen. Hvis ikke kjolen passer helt perfekt, så tilretter vores skrædder den gerne gratis. ​​

Se også videoer fra butikken

Kig forbi, eller ring til os for at høre mere

Kunne du tænke dig at se nærmere på vores udvalg af konfirmationskjoler, så er du velkommen til at kigge forbi en af vores butikker. 

Hvis ikke du befinder dig i nærheden, men gerne vil høre mere, så er du til hver en tid velkommen til at kontakte os via telefon eller mail.

​Du kan kontakte butikkerne på telefon: 29 92 99 91 eller på mail: info@nadas.dk, så vender vi tilbage snarest muligt.

Ny kollektion fra LILLY​

Har du spørgsmål?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Vi ville sætte stor pris på, at du som kunde ville bruge 2 minutter, på en anmeldelse på Trustpilot. Det kan gøres her

Kontaktoplysninger

Telefon: 29 92 99 91

E-mail: nada@nadas.dk

Indhent et tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 10.00 - 18.00

Lørdag: 10.00 - 15.00 

Søndag: lukket