Gallakjoler og selskabskjoler har vi et bredt udvalg af

​Er du på udkig efter en flot festkjole? Så er du kommet til det helt rette sted. Lige her hos Nadas Modetøj og Skrædder finder du et stort udvalg af kjoler til fest.
​Vi har både korte og lange gallakjoler, så der er noget til enhver lejlighed. Vi har butik i både Holbæk og Roskilde, hvor alle kunder er velkomne.

Hvad enten du skal til bryllup, galla eller en anden form for selskab, kan du med fordel kigge forbi en af vores butikker og opleve det store udvalg af gallakjoler. Vi hjælper dig med at få helt styr på kjolen og resten af outfittet til den store dag.

Vores gallekjoler af høj kvalitet er nøje udvalgt

Der findes mange forskellige gallakjoler på markedet. Priserne varierer meget ­– du kan finde alt fra ­helt billige gallakjoler til meget dyre kjoler. Vores sortiment af gallakjoler er udvalgt med omhu. Vi går nemlig op i gode materialer, høj kvalitet og det stilfulde snit, som passer til tiden.​

Vores priser er fornuftige, i forhold til hvad du får af kvalitet og materialer hos os. Vi har gallakjoler fra 1200 kroner, hvilket er en billig pris målt på kvalitet. Hvis du har fundet en kjole hos os, som ikke passer helt, så tilretter vi den gerne, uden at du skal betale ekstra. Vi tilbyder desuden også brudekjoler.

Kig forbi, eller kontakt os for at høre nærmere

Kom ind forbi en af vores butikker, og lad dig forføre eller friste af vores store udvalg af både gallakjoler og festkjoler. Hvis du har spørgsmål og ikke er i nærheden, er du desuden velkommen til at kontakte os.

Du kan kontakte os på telefon: 29 92 99 91 eller på mail: info@nadas.dk, så vender vi straks tilbage.​

Har du spørgsmål?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Kontaktoplysninger

Telefon: 29 92 99 91

E-mail: nada@nadas.dk

Indhent et tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 10.00 - 17.30

Lørdag: 10.00 - 15.00 

Søndag: lukket